Actualizarea datelor de identificare

Dorim sa va informam ca actualizarea datelor dumneavoastra de identificare in evidentele institutiei noastre este foarte importanta, reprezentand totodata o obligatie legala ce revine tuturor institutiilor bancare ce isi desfasoara activitatea in Romania, conform Regulamentului BNR nr. 9/2008 modificat prin Regulamentul BNR nr. 16/2009.

Actualizarea datelor dumneavoastra de identificare trebuie sa se realizeze periodic sau ori de cate ori intrevine vreo modificare a acestora si presupune un proces compus din 2 etape:

1. Prezentarea actului dumneavoastra de identitate valabil /documentelor de identificare a companiei pe care o reprezentanti, in vigoare

2. Completarea Formularului de actualizare a datelor, disponibil la ghiseele si vizionabil pe site-ul Bancii in aceasta sectiune

In acest sens, in cazul in care in ultimul an nu ati completat Formularul de actualizare a datelor sau au survenit modificari ale datelor dumneavoastra de identitate si/sau de identificare ale companiei, pe care nu le-ati comunicat Bancii, va invitam cat mai curand posibil la sediul oricarei agentii a Bancii, in vederea actualizarii acestor date. Este necesar sa aveti asupra dumneavoastra, in original, actele de identitate valabile precum si documentele care atesta eventualele modificari survenite in privinta companiei pe care o reprezentati.

Va precizam faptul ca, in situatia in care nu veti avea posibilitatea sa efectuati actualizarea datelor pana la data de 31 mai 2017, Banca va fi nevoita sa restrictioneze temporar efectuarea anumitor operatiuni pe contul dumneavoastra sau al entitatii juridice pe care o reprezentati, masura ce va fi aplicabila pana la data actualizarii datelor.

Va reamintim totodata ca, in situatia in care actele de identitate si/sau imputernicirile inregistrate in evidentele Bancii sunt expirate, in conformitate cu legislatia in vigoare, Banca nu va putea executa operatiunile bancare dispuse de dumneavoastra (efectuate la ghiseu, prin serviciul Internet Banking Bank@You sau prin carduri, cu exceptia operatiunilor de creditare a conturilor), pana la data actualizarii datelor.

Continuati