Romanian Italian
Noutati
Termeni legali
Toate informatiile de pe acest site, sunt proprietatea Veneto Banca S.p.a.

Veneto Banca S.p.a. isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau continutul web-site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii. Astfel banca nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar sau produs bancar.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze oricare din unitatile Veneto Banca S.p.a. pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

Banca nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta sau eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site si pentru eventuale daune rezultate din consultarea acestui site. De asemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site numai in interes personal si numai cu indicarea sursei si cu citarea adresei de site (www.venetobanca.ro). Pentru orice alt tip de utilizare este indispensabila autorizatia prealabila a Veneto Banca S.p.a.

Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site - cu exceptia detinatorului sau legal Veneto Banca S.p.a.  - sau a folosirii acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului sau a securitatii acestuia, sau in scopul discreditarea Bancii, da dreptul Veneto Banca S.p.a. sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.venetobanca.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal bancii isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre banca in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarea de catre banca a operatiunilor de recrutare de personal, solutionarea de catre banca a cererilor tip formular, a intrebarilor si a reclamatiilor adresate bancii .

Banca va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Veneto Banca S.p.a.  in privinta utilizarii site-ului www.venetobanca.ro

Veneto Banca S.p.a.  isi rezerva dreptul de a revizui si de a actualiza aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Print

 
INTERNET BANKING - BANK@YOU

outdex_onlinebanking.jpg

telverde.gif

CONECTARE
Curs valutar
MonedaCumparareVanzare
USD3,75263,9278
EUR4,55004,6500
19.09.2017 - 08:55
Aceste cursuri sunt valabile pentru tranzactii exclusiv pe conturi.
RATE DE DOBANDA

Rate de dobanda si indici de referinta

DESCARCARE

RETEA TERITORIALA
mapa_small.gif Lista agentiilor si date de contact

DETALII

Powered by iSite